Könyvelés

 

Egyéni vállalkozók, Kft., Bt., alapítványok egyszeres- és kettős könyvelését végezzük. A precíz, rendszeres könyveléssel biztosítani tudjuk, hogy az ügyvezetésnek döntései – a főkönyvi adatok ismeretében- sikeresek legyenek. Az adatok analitikákba rendezése a tervezést segíti elő.

 

A feladataink ellátását a hatóságok által elfogadott programok és megfelelő színvonalú számítástechnikai eszközök segítik. Igény esetén az adatokat, kimutatásokat elektronikus formában is meg tudjuk küldeni.
A programok biztosítják, hogy vállalkozásának működése során a jogszabályok által előírt nyilvántartásokkal ne vesződjön, hanem azokat készen kapja tőlünk.

 

Bérszámfejtés

 

A dolgozó belépésével kezdődően vállaljuk cége teljes körű személyi-, munkaügyi-, bérszámfejtési feladatainak ellátását. Ezen tevékenység magába foglalja a szükséges bejelentési, adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítését, nyilvántartások vezetését, a dolgozóknak kötelezően kiadandó igazolások elkészítését. Foglalkoztatói feladatok ellátása a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság és az OEP felé.

 

Cégalapítás

 

A cégek zavartalan működésének alapvető feltétele, hogy a cégalapítás minden körülmény fegyelembe vételével történjen. A társasági szerződés összeállítása előtti konzultációval költségkímélő módszert választhat, illetve költséget takaríthat meg a társasági szerződés későbbi módosításának elkerülésével.

 

Adótanácsadás

 

A jogszabályok állandó változása szükségessé teszi hogy a gazdasági életben és magánemberként is szakemberhez forduljon adóval kapcsolatban kérdéseivel. Ezzel költségeit csökkentheti.

 

Könyvvizsgálat

 

Beszámolók (mérleg) könyvvizsgálatát eseti megbízással, vagy hosszabb távú szerződéssel vállajuk. Átalakulások esetén a vagyonmérlegek készítésében és auditálásában is gyakorlattal rendelkezünk.

 

Átvilágítás, célvizsgálat

 

Szakmai gyakorlatunk, tapasztalatunk igénybevételével lehetősége van cége egészének, vagy egy részterületének működését megvizsgáltatni, a fellelt hibák kijavítására javaslatot kérni. Vállaljuk társaságok pénzügyi-, számviteli-, adminisztratív rendszerének, folyamatainak kialakítását, megszervezését, a dolgozók betanítását. Már működő cég megvásárlása előtt vállaljuk a társaság teljes körű átvizsgálását, hogy a legkisebb rizikóval váljon tulajdonossá.

 

Ügyintézési szolgáltatás

 

Az általunk könyvelt cégek részére a jogszabályi előírások szerinti bejelentések, adatszolgáltatások (KSH, VPOP) elkészítése, benyújtása. Szükség esetén a társaság képviselet a hatósági ellenőrzések folyamán.

 

E-bevallás

 

A NAV részére elektronikus  úton bevallások elkészítése. Szerződéses partnereink bevallásait saját regisztrációs kódunkkal, eseti megbízás esetén a tulajdonos kódjával adjuk le.

 

Ügyvédi szolgáltatás cégjogi illetve munkaszerződéssel kapcsolatban

 

Kérésére megbízható, jól felkészült ügyvédi iroda szolgáltatásait tudjuk ajánlani.